5. toukokuuta 2012

Sisäsiisteyspirskeet vol.2

Paljon on tapahtunut. Ei ole kerennyt eikä jaksanut kirjoitella blogiin. Kovasti oon koittanut pitää asioita mielessä, joista tänne voin kirjoittaa.
Tänään neiti oli yksin 06-13 välisen ajan, ja töistä tullessa en löytänyt kuin yhdet pisut lattialta. Voi että vähästä voi olla onnellinen! Tämä oli selvästi Javan synttärilahja mulle! :D Välillä neiti ihan selkeästi kertoo, että tahtoo ulos, tai sitten se on mun toiveajattelua, mutta hyvällä mallilla siis ollaan.
Mitä ulkoiluun tulee, niin tuo kaiken nassuttelu on myös vähentynyt. Edelleen pullamummo käy siellä ruokkimassa lintuja, edellisellä kerralla oli pähkinöitä. Satuin saamaan hänet kiinni "rysän päältä", ja kohteliaasti kysäisin, että voisko niitä lintuja ruokkia hiukan syrjemmässä. Vastauksen sain mummon mukana olleelta naiselta, "Tää on vapaa maa, ulkoiluta kissas jossain muualla, jos et osaa sitä kouluttaa olemaan syömättä kaikkea" Noh, potkin ne pähkinät siitä tieltä sivuun(sen naisen ilme olisi pitänyt saada kuvattua) ja jatkoin matkaa. Onneksi linnut on yhtä ahneita kuin Java, joten ei ne herkut siellä maassa kauaa kerkeä olla ;)
Muita koiria (ja kaikkea liikkuvaa) pitäis päästä lähempää tutkimaan, ja kaikkea jäädäänkin hetkeksi aina katselemaan.Yhtenä kertana vähän matkan päässä meistä oli kaksi isoa koiraa, jotka haukku ja hyppi, omistajat sai kaksin käsin pidellä niistä kiinni. Mutta mitä teki meidän neiti? Katsoi kerran sinne päin ja jatko matkaa tipsutellen, nokka pystyssä :D Jotenki tuli niin ylpeä koiranomistaja -fiilis, että sai kyllä hetken aikaa itsekin kävellä nokka pystyssä, että ottakaas meistä opiksi! ;D Tämä oli kuitenkin harvinaista herkkua, yleensähän tuo neiti menettää korvansa, kun näkee jotain kivaa. Nätisti katselee, mutta ei onneksi hauku eikä rieku.
Päivittäin tehdään käsittelyharjoituksia, eikä tuo pistä pahakseen. Ainoa asia, minkä kanssa saa hieman tapella on kynsien leikkaaminen. Java ei tykkää siitä yhtään, mutta senkin kanssa edetään ihan hyvällä tahdilla.
Autoilua on harjoiteltu huonolla menestyksellä. Neiti oksentaa joka kerta :/ Vähän ikävempi juttu, kun tämän kuun lopussa on tiedossa 700km reissu veljen yo-juhliin. Muutenkin olisi kiva jos autoreissut onnistuisi ilman sotkuja. Ei varmasti ole kovin kivaa neidilläkään! Tähän täytyy koittaa keksiä jokin ratkaisu.
Mitäs muuta meillä onkaan tapahtunut...korvat! Olen ollut tosi huolissani Javan korvista. Tästä pitääkin jutella kasvattajan kanssa. Shelttien korvien kanssa kun saa aina hieman tapella, niin nyt seuraan niiden kehitystä ihan hysteerisesti. Mutta ne nousee! Ja molemmat osoittaa vasemmalle! Kuvistakin se näkee, apua!

Tähän lopuksi vielä muutama todella huonolaatuinen kuva. Uutta kameraa ja kuvaamistaitoa odotellessa...

Vielä hetki sitten neiti oli näin pieni <3

Tässä istutaan (korvat!)...

ja maataan.

"Menin maahan, anna napuli."



2 kommenttia:

  1. Ihana Java :)
    Mukava lukea teidän kuulumisia pennun tulosta asti kun itsellä sheltin hankinta meneillään.
    Lisää vaan!

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla, että lukijoita on. Koitetaan kirjoitella jatkossa vähän aktiivisemmin :D Onnea teillekin tulevasta shelttivauvasta <3

    VastaaPoista

Jokaisen kommentin julkaiseminen vaatii minulta vahvistamisen, joten ethän ihmettele, kun viestisi ei tule heti näkyviin.