21. elokuuta 2012

Java täällä taas moi!

Pari kuukautta taas vierähtäny. Hupsii!
Aattelin, et tää blogi on siitä kiva, kun jää muisto siitä mitä milloinkin on tapahtunu, mutta aika harvalleenhan tätä on muistanu kirjottaa :/ Tai muutenkaan mitään kirjoittaa ylös, arki vei mennessään. Yritän nyt epätoivoisesti jotain raapustaa, ja tästä lähtien reipastun tän blogin suhteen!
Niinkun edellisessä kirjoituksessa jo mainitsin, niin sisäsiisteys alkoi oleen jo hyvässä vaiheessa tuon meidän reissun aikana, ja sillä tiellä ollaan jatkettu. Muutamat ilopisut on saattanu tulla, kun on kavereiden kanssa riehuttu (ja tietenkin sinne kaverin omistajien matoille, jotta mamma saa hävetä ;)) Eli noin 4kk (reilu?) ikäisenä oltiin jo sisäsiistejä. Mikä on todella hieno asia, kun lueskelee niitä kauhutarinoita, joissa huomattavasti vanhempien koirien kanssa taistellaan näiden asioiden parissa. Huh!
Kasvusta voi sanoa sen verran, että kasvattaja mittasi Javan noin 5kk iässä, ja silloin korkeutta oli 34cm. Tuntuu, että tuo kasvu on nyt hidastunut, mutta katsellaan miten käy :)
Kaikkein jännittävintä seurattavaa oli hampaiden vaihtuminen! Jossain vaiheessa tuntui, että niitä putos ku pisaroita taivaalta. Jatkuvasti sai olla pesemässä verisiä leluja. Alakulmurit tippus 5kk 1vk iässä, toinen yläkumuri seuraavalla viikolla ja toinen seurasi pari päivää sen jälkeen. Noiden kulmureiden kanssahan sai ajatella, että jokaiselta tippuneelta hampaalta säästi sen reilun satasen mitä sen poistoon ois sitten eläinlääkärillä mennyt. Eli jotain 500e tuli lopulta säästöä, eiks vaan? ;D Nyt oon hiukan ällöttävä, mut sain kaikki kulmurit ja muutaman muun hampaan talteen. Tuolla ne on putsattuna korurasiassa :D
Siitä matkapahoinvoinnista...Lääkkeet auttoi, mutta liekö oli hiukan liian suuri annos meidän pikku ressukalle. Hän nimittäin oli ihan koomassa koko automatkan Turusta Ouluun. Tuijotti ja kuolas, eikä pissatauoilla oikeen tajunnu missä mennään ja mitä tehdään. Voi raukka <3 Ens kerralla jos tulee pitkiä matkoja eteen, niin tietää antaa ohjeistusta pienemmän määrän.


Java mahtui vielä kesällä sopivasti pyörän etukoriin, ja näin matka taittui mainiosti. Muutama huvittunu ilme saatiin vastaantulijoilta, mutta melkeen tekisi mieli ostaa tarpeeksi suuri kori, jotta voitaisiin edelleen matkata tällä tavalla :))
Pakko lisätä vielä yksi kuva muistoksi mun pienestä koipeliinista <3

Java The Pystykorva löysi mieluisen uiskentelupaikan.

Jaahas, jos sitten lisää kesämuistoja ja uusia kuulumisia seuraavalla kerralla :)

4 kommenttia:

 1. Kiva jos saa lukea postauksia usemminkin! :)

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä ;))
  Mitä sä annoit Javalle matkapahoinvointiin ? Mun on pakko keksiä jotain Nonnallekin kun ei me päästä yhdellekään reissulle oksentamatta :(
  Kohta koittaakin Javan eka näyttely, jännittääkö :) Turhaa, koska te olette niin söpö pari, että pakkohan teistä on kaikken tykätä :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cereniaa annoin matkapahoinvointiin.
   Ja jänskättää ihan hulluna se näyttely, kun ei oo kerenny käymään mätsäreissä harjottelemassa ja Java on alkanu mörköileen ja ja ja...stressipaniikki iskee :D

   Poista

Jokaisen kommentin julkaiseminen vaatii minulta vahvistamisen, joten ethän ihmettele, kun viestisi ei tule heti näkyviin.