6. tammikuuta 2013

Ekat näyttelyt

Uus vuos ja uudet kujeet, mutta seuraavat päivitykset tulee vielä kertomaan edellisen vuoden tapahtumista. Jos jossain vaiheessa saisin ajan kiinni, ja pääsen päivittämään nykyisiä juttuja ;)

Syyskuussa Javalla oli ensimmäinen tutustuminen näyttelyiden maailmaan. Kyseessä oli Turussa pidetty epävirallinen pentunäyttely. Ei mennyt ihan nappiin, kun oli molemmille ensimmäinen esiintyminen kehässä ja mamma tais jännittää enemmän ku itse neiti. Mutta positiivistahan tässä on se, että tästä on helppoa parantaa suoritusta! ;)

Kuva Sirpa Saari


"Hyvä koko ja mittasuhteet. Hyvä pään kiila. Hyvä purenta. Pyöreät silmät. Hyvät korvat. Hyvä kaula. Lyhyt pyöreä rintakehä. Riittävä luusto ja kulmaukset. Hieman luiseva lantio. Häntä nousee turhan korkealle liikkeessä. Liikkuu lyhyellä askeleella ja eturaajojaan nostellen."






Neitihän oli tuolloin vajaa 7kk ja koko noin 36cm. Hännän nouseminen ja lyhyet nostelevat askeleet taisivat johtua vain siitä, kun neiti innostui vähän liikaa. Mutta muuten ei huono arvostelu jatkoa ajatellen. Toivottavasti tämä vuosi tuo hyviä arvosteluja ja sijoituksia näyttelyidenkin osalta, vaikkei ne meidän suurin intohimo olekaan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokaisen kommentin julkaiseminen vaatii minulta vahvistamisen, joten ethän ihmettele, kun viestisi ei tule heti näkyviin.