18. huhtikuuta 2012

Java saapuu uuteen kotiin

Vihdoinkin pitkä odotus palkittiin, kun neiti valkonassu "Java" eilen kotiutui. Herra T joutui lähtemään työreissuun, joten täytyi nopeasti keksiä uusi apuri pennunhakureissulle. Tehtävä ei ollut kovin vaikea, kuka nyt ei tahtoisi lähteä katsomaan pieniä, söpöjä shelttivauvoja?
Java tuli meille sijoitukseen. Suuret kiitokset siis Katriinalle, kun luotti suloisen kasvattinsa meidän hellään hoivaan! Itsekin olen todella onnellinen, että löydettiin näin ihana kasvattaja, ja vielä samasta kaupungista :)
Hakumatka ei onneksi ollut pitkä, ja sinä aikana käyttäydyttiin tosi nätisti. Hieman teki mieli kurkkia mitä siellä auton ulkopuolella näkyy, mutta hienosti päätti istua turvallisesti mamman sylissä. Sisälle päästyään neiti nuuskutteli nenä kiinni lattiassa pitkin asuntoa, ja hetken päästä ottikin jo rennon asennon ihmetellen, että mitäs täällä uudessa kodissa nyt kuuluu tehdä?!
Ruoka maistuu paremmin kuin hyvin. En varmasti paljon valehtelisi, jos sanoisin että neiti söisi koko kanisterin tyhjäksi, jos vain saisi :D
Ensimmäinen yökin meni vallan hyvin. Neiti nukkui tyytyväisenä uudessa pedissään sängyn vieressä. Välillä tuli hätä, että onhan mamma vielä tallessa, mutta uni tuli heti uudestaan kun laskin käden nuuhkutettavaksi. Ihanan reipas tyttö <3
Pihalla käydään pieniä pyrähdyksiä, neiti kun ei tykkää märästä maasta ja hyytävän kylmästä tuulesta ;( Rohkeasti kuitenkin tutustutaan uuteen ympäristöön. Pissit onkin neidin mielestä turvallisempaa tehdä vielä sisälle, sielläkin mielummin lattialle kuin paperille.
Kaikin puolin saatiin reipas tyttö kotiin, enkä voisi onnellisempi olla <3

                                          Neiti 8vk.

                                          Mamma hieman innostui.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokaisen kommentin julkaiseminen vaatii minulta vahvistamisen, joten ethän ihmettele, kun viestisi ei tule heti näkyviin.