24. huhtikuuta 2012

Sisäsiisteyspirskeet vol. 1

Viikonloppuna oli aivan ihana sää. Lauantai oli jo suhteellisen kuivaa ja sunnuntaina hellittiin oikein helteellä. Keksittiinkin ihan selkeä yhtälö tähän meidän neidin sisäsiisteyteen; kuiva + lämmin = ulos pissiminen ja märkä + kylmä = sisälle pissiminen.Tää ei nyt tullu kauheena yllätyksenä :D Mutta pääpointti tässä asiassa oli tosiaan se, että lauantaina tuli ekat pissit ulos!! Naapureiden iloksi pistettiin bileet pystyyn ja näytettiin varmaan ihan kahjoilta, mutta olihan se juhlimisen arvoista. Sama homma jatkui sunnuntaina, kunnes maanantaina tuli taas sade :( Kaikkein parhaimmat juhlat oli kuitenkin tänään, kun neiti päätti jo kakkiakin ulos! Voi tätä riemun määrää ;)
Sunnuntaina tosiaan ulkoiltiin oikeen urakalla. Lämpimät säät oli houkutellu muitakin ulos, joten päästiin tutustumaan monenlaisiin ihmisiin. Nähtiin mummoja, miehiä, naisia, lapsia, nuoria. Hiukan vielä arastellaan joitain ihmisiä(varsinkin niitä hampaat irvessä yli kurkottavia), mutta kun laskeudutaan matalammaksi, niin meidän neidistä saa oikein hyvän ystävän. Tavattiin mm.5kk vanha cairnterrieri, josta varmaankin saa tulevaisuudessa leikkikaverin ja 9-vuotias soopeli shelttipoika. Muutenkin tällä alueella on paljon koiria, ja suurin osa vieläpä samaa kokoluokkaa, joten kavereita riittää. Tosin täällä riittää myös niitä, joiden kanssa ei huvita tehdä ystävyyttä. Viikonloppuna tuli vanha mummo koiransa kanssa vastaan, ja tää koira kuolas semmoista oksennuksen sekaista limaa ja puklautti jotain uloskin. Silti tää mummo koitti tyrkyttää, että pitäis antaa heidän tutustua lähemmin.."Juu, ei ku meillä ei vielä oo nää rokotukset kunnossa" ja kauheella kiireellä pois. Mikä lie raukalla oli, mutta mummoa ei tuntunut hetkauttavan.
Eilen neiti oli ihana, kun näki ilmeisesti unta jalat sätkien ja kamalasti "haukkuen". Liekö olis siskojensa kanssa kirmannut <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokaisen kommentin julkaiseminen vaatii minulta vahvistamisen, joten ethän ihmettele, kun viestisi ei tule heti näkyviin.